Køleisolering udført af professionelt firma

Dannes der kondens på dine rørsystemer? Så er det ofte et tegn på, at de ikke er isoleret godt nok. Sørg for at få ordnet isoleringen hurtigst muligt, så du ikke bruger unødvendigt meget energi. Lige her hos Claus B. Vinther Montering/Isolering tilbyder vi professionel køleisolering hos erhvervskunder i hele landet.

Vi er et professionelt firma med mere end 20 års erfaring med forskellige former for isolering. Hos os finder du over 20 dygtige medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig med at foretage den rette isolering. Vi vægter kvalitet og langtidsholdbare løsninger højt, og derfor kan du trygt samarbejde med os. Vi har kunder fra byerne Aalborg og Brovst samt dele af Nordjylland.

Derfor skal din køleisolering være af høj kvalitet

Køleisolering kaldes også ofte for kondensisolering og har til formål at reducere energitab samt risikoen for frysning eller kondensdannelse på rørsystemet. Vi oplever desværre ofte, at kølerør ikke er professionelt isoleret, hvilket har omfattende konsekvenser. Korrekt isolering er bl.a. afgørende for energiforbruget.​

Vi anvender altid anerkendte produkter af høj kvalitet, hvilket sikrer dig en veludført isolering. Vi garanterer dig, at vores isolering sparer dig for unødvendigt brug af energi, og de fleste af vores kunder oplever et mindsket forbrug, hvilket giver en økonomisk gevinst.

Isoleringen kan laves med skum eller cellegummi. Cellegummien kan efterfølgende monteres med PVC eller blik. Rør, tanke og lignende kan monteres med blik og efterfølgende skummes som en effektiv løsning.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af rørisoleringhos dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi er klar med professionelle løsninger til gode priser.

Kontakt os på telefon: 23 26 10 05 eller på mail: info@clausbvinther.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sponsorer

samarbejdspartnere

Firmainfo

Claus B. Vinther Montering/Isolering

CVR: 29881650

Nr. Øksevej 67
9460 Brovst

Kontakt os

​Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

​​

Telefon: 23 26 10 05

E-mail: Info@clausbvinther.dk

​Vi tilbyder

Brandisolering

Kuldeisolering

Varmeisolering

Lydisolering

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt