Rørisolering optimerer energieffektiviteten

Hos Claus B. Vinther Montering/Isolering er vi eksperter inden for korrekt isolering af rør. Vi er et professionelt firma med mere end 20 års erfaring i branchen, og derfor kan du trygt lade os være din kommende samarbejdspartner. Vi tilbyder rørisolering til erhvervskunder i byerne Aalborg og Brovst samt Nordjylland.

Det kan godt betale sig at få udført en korrekt og optimal isolering af varme og kolde rør. Med den rette rørisoleringkan der nemlig optimeres på energieffektiviteten samt forebygges varmetab. Isolering af rør er en ret nem forbedring, som ofte tjener sig hjem i løbet af få år. Du bør med andre ord ikke holde dig tilbage med at kontakte os for professionel hjælp til optimal isolering.

Vi klarer alle slags opgaver indenfor teknisk rørisolering

Grundet vores mangeårige erfaring i faget er vi i stand til at varetage enhver slags opgave indenfor teknisk isolering. Det betyder med andre ord, at vi tilbyder professionel isolering af rør, ventiler og pumper for mange forskellige kunder.

Hos os er der sjældent nogen opgave, som er for lille eller for stor til, at vi kan løse den.​

Hvis du fx har nogle ventilationskanaler, der transporterer kold luft, bør disse kondensisoleres for at udnytte energien mest muligt. Hos os er du sikret professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser, uanset hvad opgaven lyder på.

Kontakt os for at høre nærmere

Skal vi foretage rørisolering til en så billig pris som muligt hos dig, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme for at høre nærmere.

Vi kan kontaktes på telefon: 23 26 10 05 eller på e-mail: info@clausbvinther.dk, så hører du fra os snarest muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sponsorer

samarbejdspartnere

Firmainfo

Claus B. Vinther Montering/Isolering

CVR: 29881650

Nr. Øksevej 67
9460 Brovst

Kontakt os

​Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

​​

Telefon: 23 26 10 05

E-mail: Info@clausbvinther.dk

​Vi tilbyder

Brandisolering

Kuldeisolering

Varmeisolering

Lydisolering

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt