​teknisk isolering

Skal I have lavet teknisk isolering? Hos Claus B. Vinther Montering/Isolering har vi stor ekspertise med fremstilling og montering af teknisk isolering for industrivirksomheder og andre erhverv. Det kan være alle former for isolering for vores kunder i hele Danmark samt i nærområdet såsom Brovst, Aalborg og det øvrige Nordjylland.

Over 20 års erfaring som teknisk isolatør

Vi har over 20 års erfaring med arbejdet som teknisk isolatør, hvor vi har varetaget en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver i både ind- og udland. Det kan være isolering af døre og vinduer samt alt andet fra vægge til loft.

​Vi kan være behjælpelig med isoleringsopgaver såsom:

Vi beskæftiger knap 20 dygtige og erfarne montører, som er parate til at give jer en hjælpende hånd med isoleringsarbejdet. Vi har eget værksted i Brovst, men løser isoleringsopgaver overalt i hele landet.​

Hvad koster en teknisk isolering?

Vores priser for teknisk isolering afhænger naturligvis af den nødvendige løsning. Vi kan tilbyde alt fra en billig isolering til de langt mere avancerede løsninger.

Få et uforpligtende tilbud på en isoleringsopgave

Kontakt os i dag for at høre mere om teknisk isolering, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.​ Du kan ringe på telefon 20 83 04 58 for at få en drøftelse om de mange muligheder, men du kan også skrive til os på e-mail info@clausbvinther.dk.

Sponsorer

samarbejdspartnere

Firmainfo

Claus B. Vinther Montering/Isolering

CVR: 29881650

Nr. Øksevej 67
9460 Brovst

Kontakt os

​Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

​​

Telefon: 23 26 10 05

E-mail: Info@clausbvinther.dk

​Vi tilbyder

Brandisolering

Kuldeisolering

Varmeisolering

Lydisolering

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt