Lydisolering af alt fra industri til kontorer

​Har I brug for lydisolering? Hos Claus B. Vinther Montering/Isolering har vi store kompetencer inden for lyd- og støjisolering. Vi har specialiseret os i isolering af blandt andet motorer og maskiner for industrivirksomheder samt andre erhverv, herunder kontorer.


Vi har hjemsted i Brovst, men vi har kunder i blandt andet Aalborg, resten af Nordjylland samt i det øvrige Danmark.

Vi fjerner støj fra maskiner og på kontorer

Vi tilbyder lydisolering af maskiner, motorer og lignende inden for industrien, men det kan også være på kontorer. Det kan være loft, gulv eller vægge, og det kan være vinduer og døre. Vi kan finde en løsning på næsten enhver form for støjproblem.

Vægabsorbenter, loftabsorbenter og nedhængte bafler er effektive løsninger på akustikproblemer i eksisterende rum, og hvor det ikke er muligt at dæmpe selve støjkilden ved f.eks. indkapsling.

Vi har mere end 20 års erfaring med isoleringsløsninger, og vi har over 10 dygtige og erfarne medarbejdere til at udføre opgaverne. Vi lægger stor vægt på at levere kvalitet og langtidsholdbare løsninger.​

Hvad koster lydisolering?

Vi kan tilbyde forskellige former for lydisolering, og prisen er forskellig fra løsning til løsning. Ofte kan vi finde en billig løsning, men det afhænger af støjproblemet og støjens omfang.

Kontakt os i dag for at få løst jeres støjproblem

Du er velkommen til at kontakte os for mere information om, hvordan vi kan hjælpe med jeres støjproblemer. Det kan være alt fra konkret støj til baggrundsstøj. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på lydisolering.

Du kan ringe på telefon 20 83 04 58 for at høre mere og aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail info@clausbvinther.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sponsorer

samarbejdspartnere

Firmainfo

Claus B. Vinther Montering/Isolering

CVR: 29881650

Nr. Øksevej 67
9460 Brovst

Kontakt os

​Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

​​

Telefon: 23 26 10 05

E-mail: Info@clausbvinther.dk

​Vi tilbyder

Brandisolering

Kuldeisolering

Varmeisolering

Lydisolering

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt